FRIDAY!


Första jobbdagen i sommar idag, nu är jag påväg in till stan för och träffa vänner, imorgon är det artonårs-kalas för kristina och på söndag ska jag äntligen sova ut. Ska bli så skönt känns som jag varit superupptagen ända sen somnarlovet började med faktun är att jag egentligen inte gjort något speciellt haha. Men men carro behöver sin sömn. Trevlig fredag allesammans! 
Den 24:e juni, alltså i tisdags var det exakt ett år sedan jag och Hilda spontant stack till köpenhamn och såg paramore! De va de fetaste!

TISDAG


Vaknade på Josefine's soffa och efter två koppar kaffe vart jag påväg hem, väl hemma åt jag lunch sen på bussen mot Ystad igen, sen till syrran för grillmys och lite sims-spelande. (hehehe) Ska lägga upp bilder från min b-day också så fort min dator vilö sammarbeta.
Kram


HejHej! Allt bra med mig, finally some ledighet men måste ärligt säga att jag reda saknar skolan, att träffa folk varje dag och ha något att göra. om fem dagar fyller jag år och efter det så väntas jobb. Spenderat en hel del tid hos Jossan så ikväll blir det nog mest hemma mys, är sjukt sugen på att spela sims, haha...
Ha de bra och hoppas alla fått en sjukt bra start på sommarlovet!
Upp