VI DRAR TILL ÅRE

bokade nyss fem dagar i åre, det får ersätta studentresan då enda alternativet annars var magaluf vilket jag inte alls är sugen att lägga mina pengar på, så ja, artonde januari drar jag och fem fina vänner till åre för fem dagars skidåkande samt vintermys och afterski. aldrig åkt skidor förut men vi lär väl se hur det går, hade de varit nöjesbranchen hade jag sagt "break a leg" till mig själv men nu är det inte de och jag hoppas för guds skull att inga ben kommer skadas eller brytas... men ja, längtar väldigt mycket, sextionio dagar kvar! 
ha en fortsatt trevlig kväll.
haj.
 
bildkälla: http://d19lgisewk9l6l.cloudfront.net/wexas/www/images/largeimages/destinations/Sweden/stockholmandare/SkiingAre.jpg 

DET HÄR MED VARM CHOKLAD


överdoserar varm choklad nu för tiden. och då menar jag riktig varm choklad, gjort på de perfekta måtten två msk socker och två msk kakao samt hårt vispad grädde med vaniljsocker i. åh vilken perfektion, magisk att förtära och så passande i höst och snart jule-tider. har förövrig redan drabbats av jul-feber... vill pynta, baka, pyssla och mysa med tomtar och troll, ljus och glitter. ÅH.

trevlig torsdag!

November har än då länge bjudit på mysigt kvällsplugg, muffinsbak, kvällsloppis (fem spänn för den finfina muggen), samt skräckfilmskväll(ar). Idag: Spana in nytt café som öpnnat här på Österlen, sen matteplugg. Imorgon: Innebandy.
Upp