anledningar.

ber om ursäkt för att jag inte har något vettigare att blogga om än den här förbaskade resan, men jag längtar så mycket. idag packade jag klart allt som går att packa, vet inte riktigt om det kommer gå att stänga väskan men det får jag lösa på något kreativt sätt. jag har också tillbringat resten av dagen i min säng, för som icke-van resare är jag... eh... ja... inte van vid att vara borta från de jag är så van vid, så länge. inklusive min säng, jag såg "en oväntad vänskap" som den så fint heter på svenska, sjukt bra film enligt mig.
och det här med att inte vara van att vara ifrån, ush. det tog hårt att säga farväl till flingan och indi igår, och imorgon blir det avsked till syrran och pappa,
men jag är taggad.
så inte i helvete.
nu ska jag äta,
hallonpaj.
japp, PAJ!

att skämma bort sig själv.

efter snart en vecka med sömnproblem och aggressioner över att vakna runt sju varenda morgon bestämde jag mig igår för att göra allt i min makt för att hålla mig vaken så länge det bara gick för att få en natt ordentlig sömn, det funkade och det var sannerligen längesedan jag sov så bra, min säng kändes som himmelriket... dock vaknade jag även denna morgon alldeles för tidigt, halv åtta med andra ord... men tog det med ett leende, gick upp och gjorde en ordentlig frukost åt mig själv. idag är min plan att ha en såndär typisk kliché "ta hand om dig själv dag", ibland behövs det. ska passa på att färga håret och göra värsta inpackningen, ångbada mitt ansikte i hopp om att göra slut på alla finnar och blemmor mitt huvud har fått besök av och även ta ett bad och skrubba kroppen med kaffesump, ja... kaffesump. sedan ska jag se någon mysig film och ikväll ska jag umgås med min familj. ska fortsätta packa lite till om jag hinner, mamma har också satt mig till att stryka alla kläder så får väl klämma in det också i dagens schema. 
adjö.
Upp